miércoles, 28 de septiembre de 2016

LECTURA EFICAÇ (2n / 3r CICLE)

VOLS CONÈIXER LA TEUA COMPRENSIÓ LECTORA??? Amb aquests jocs podràs memoritzar, repetir, llegir, recordar, descriure...Entra en cadascun d'ells i pràctica la teua habilitat lectora!!! FIXA'T MOLT BÉ!!!

http://www.jverdaguer.org/jsmedia/005eficas/

martes, 27 de septiembre de 2016

MATEMÀTIQUES DIVERTIDES (PRIMARIA)

VOLEU DIVERTIR-VOS AMB LES MATEMÀTIQUES??? ACI VOS DEIXE UN JOC PER A QUE PRACTIQUEU LA SUMA, SUBSTRACCIÓ, MULTIPLICACIÓ I DIVISIÓ!!! I A MÉS A MÉS PODEU PRACTICAR ANGLÉS!!! 
Heu d'ajudar al mono a creuar el llac sense que caiga la cistella de fruita. En cas contrari se la menjarà el cocodril!!! MOLTA SORT!!!



PRACTIQUEM MULTIPLICACIONS!!!

Vols recordar les taules de multiplicar??? Ací tens un bon recurs per a estudiar-les, practicar-les i comprobar si te les saps!!!
Per cada taula tens eixes tres possibilitats, tria l'opció que més et conviga o tria les tres i demostra el teu domini!!!
 Et convide a que ho probes, voràs que fàcil!!!


jueves, 22 de septiembre de 2016

ELS CONTES DE LA VACA CONNIE (INFANTIL)

VOS PRESENTE LA VACA CONNIE!!!AMB ELLA PODREU JUGAR AMB LES LLETRES, ESCOLTAR CONTES I, A MÉS A MÉS, DISFRUTAR AMB ELS VOSTRES PARES DE L'EXPERIÈNCIA D'APRENDRE!!!


CALCUL MENTAL (TERCER CICLE)

Voleu conèixer cóm de ràpid podeu calcular i fer operacions mentals???Ací teniu dos jocs on comprobareu les vostres habilitats matemàtiques!!!






SUMAR ES DIVERTIT!!! (1R CICLE)

Sabeu que sumar es molt divertit??? I més encara si ho fem jugant!!! Prova a encertar els tambors i voràs que bé sona la suma!!!

http://www.fun4thebrain.com/addition/JJDrumAdd.swf

APRENEM NÚMEROS I FORMES (INF)

VOLEM PASSAR UNA ESTONA DIVERTIDA?? Proveu a encertar números i formes a través d'estos jocs!!!

http://www.ramonlaporta.es/jocsonline/La%20abeja_Buba.html

WE LOVE ENGLISH!!! (INFANTIL/1R CICLE)

HOLA A TOTS/ES!!! Comencem aquesta aventura aprenent un poc d'anglés adreçat als més peques, són un conjunt de recursos agrupats a una graella màgica plena d'experiències i idees fascinants!!! Feu una mirada a SYMBALOO i trieu l'activitat que més vos interese!!! IT'S GREAT FUN!!!

https://www.symbaloo.com/mix/jocsdanglesinfantil